Vabilo na 4. izlet: v nedeljo, 27. septembra 2020, z odhodom ob 7.00 uri izpred Central hotela, Miklošičeva 9: Dolnji Suhor(TV38), Črnomelj(TV39), Mirna gora(TV40).Občice(TV41) in Baza 20(TV42)

Loading dogodki

« Vsi dogodki

• This dogodek has passed.

31. avgusta 2020 @ 8:00 - 27. septembra 2020 @ 17:00

Vabimo vas, da se udeležite letošnjega četrtega izleta društva po delu Poti od Dolnjega Suhorja pri Metliki, Črnomlja, Mirne gore, Občic in Baze 20.

Izlet bo v nedeljo, 27. septembra 2020,  z odhodom ob 7.00 uri izpred Central hotela, Miklošičeva 9, Ljubljana ( bivši Kompas hotel)

Udeleženci bodo odtisnili v dnevnik naslednje žige: TV38, TV39, TV40, TV41 in TV42.

Program izleta je naslednji:

Ljubljana –  Novo mesto –  Dolnji Suhor pri Metliki (žig, kavica) – Črnomelj (žig) – Mirna gora ( hoja 40 min iz Planine do Planinskega doma na Mirni gori, (žig  možnost kosila,)) in nazaj – vožnja Občice (žig) – Baza 20 (žig, ogled Baze – pogojno)   – vožnja  v Ljubljano.

Društvo si pridržuje pravico spremembe trase izleta. Izlet bo izpeljan tudi v primeru slabega vremena.

Izlet vodita Zlatko Gajšek in Zora Sušnik.

Cena izleta je 20€. Udeleženci bodo izlet plačali vodnici v avtobusu. Imejte pripravljen točen znesek, v izogib preprečevanja okužbe med udeleženci.

Prijave sprejemamo po telefonu na vsak delovni dan  od 10. do 12. ure 031 628 057 ( vračam neodgovorjene klice) in na info@drustvo-prijateljev-poti.si

Pri izletu pa je potrebno upoštevati tudi vsa navodila in predpisane ukrepe zaradi Corona virusa in sicer:

Higiena kihanja in kašlja ter vzdrževanje primerne razdalje sta ključnega pomena za omejevanje širjenja virusa in drugih mikroorganizmov s kapljicami, medtem ko je higiena rok in zlasti izogibanje dotikanju obraza z nečistimi rokami pomembna za preprečevanje posrednega stika z mikroorganizmi. Povečana fizična razdalja med ljudmi zmanjšuje možnost okužbe, še preden se pojavijo znaki in simptomi bolezni. Če se izvajajo navedeni ukrepi za preprečevanje okužb, bodo možnosti za širjenje okužbe bistveno manjše. Potrebno se je zavedati, da manj izvajanja ukrepov pomeni manjšo varnost.

Velikost skupine oz. udeležencev bo prilagojena trenutno dopustnim številu mest na avtobusu. V kolikor imate znake bolezni ali ste bili v stiku z osebo, za katero obstaja verjetno okuženosti, da se udeležbi odpovejte.

1. Izogibajte se rokovanju, objemanju, pitju iz steklenice drugega …
  2. Opremo nahrbtnika dopolnite z razkužilom, lateks rokavicami in masko
  3. Upoštevajmo zadostno medosebno razdaljo, vsaj 1,5 do 2 metra.

Upoštevanje pravilne higiene kašlja (preden zakašljamo/kihnemo, si pokrijemo usta in nos s papirnatim robčkom ali zakašljamo/kihnemo v zgornji del rokava).

Priporočila ne preprečujejo okužbe, zmanjšajo pa možnost, da do tega pride

Vsem udeležencem želimo varno in lepo Pot !

Začetek:
31. avgusta 2020 @ 8:00